„Nu mă uita” de Julie Soto este un roman captivant care m-a prins de la prima pagină. Această poveste picantă și amuzantă urmărește aventurile unei organizatoare de nunți și ale fostului ei iubit, siliți să colaboreze pentru a organiza o ceremonie nupțială din lumea vedetelor.

Ama este o organizatoare de nunți plină de viață și energie, iar Elliot Bloom, fostul ei iubit, este un florar morocănos, nemulțumit de faptul că deține o florărie. Viața lui ia însă o turnură neașteptată când Ama, tânăra cu ochi strălucitori și o pasiune aparte pentru gogoși, îi trece pragul magazinului. Pe vremuri, cei doi lucrau împreună la diverse evenimente, iar nopțile Ama explora tatuajele florale complicate de pe trupul lui Elliot. Însă, după ce Ama i-a frânt inima, drumurile lor s-au separat și nu și-au mai vorbit de atunci.

Acum, soarta îi aduce din nou împreună pentru a organiza un eveniment major, o nuntă ce le-ar putea propulsa carierele. Problema este că amândoi sunt încă marcați de ceea ce s-a întâmplat cu doi ani în urmă. Situația este complicată și de cele două mirese, care, observând chimia dintre Ama și Elliot, încearcă să îi cupleze, fără să știe de povestea lor nefericită din trecut. În timp ce pregătirile pentru nuntă scapă de sub control, Ama și Elliot încep să descopere că unele sentimente pot supraviețui chiar și celor mai mari dezastre.

Julie Soto reușește să creeze o poveste uimitoare și plină de umor, care vorbește despre a doua șansă în dragoste. Am fost impresionată de felul în care autoarea a descris evoluția relației dintre Ama și Elliot, trecând de la tensiune și resentimente la redescoperirea iubirii. Personajele sunt atât de bine conturate și realiste încât nu poți să nu te atașezi de ele și să nu te regăsești în trăirile lor.

„Nu mă uita” este mai mult decât o simplă poveste de dragoste. Este o lectură care te face să râzi, să plângi și să speri alături de personaje. Este despre cum poți să treci peste răni vechi și să oferi iubirii o nouă șansă. Recomand această carte tuturor celor care iubesc poveștile bine scrise, pline de emoție și cu un strop de umor. Pentru mine, „Nu mă uita” merită cu siguranță cinci stele și un loc special în biblioteca mea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.