„Ispita jucătorului” de Jennifer L. Armentrout te conduce într-o călătorie fascinantă prin lumea baseball-ului, dar și prin intrigi și pasiuni care depășesc limitele terenului de joc. Protagonistul nostru, Chad Gamble, nu este doar un aruncător talentat al echipei Nationals; el este și un maestru al aventurilor de o noapte și al scandalurilor de presă. Dar totul se schimbă atunci când se intersectează cu Bridget Rodgers, o femeie cu o personalitate aprigă și un farmec irezistibil.

Chad se trezește prins în mijlocul unui vârtej media atunci când paparazzii îi surprind într-o situație compromițătoare. Pentru a-și salva reputația și contractul cu echipa, este forțat să recurgă la un plan disperat: să își convingă fanii că Bridget nu este doar o aventură de-o noapte, ci iubita lui adevărată.

Cu toate că relațiile serioase nu fac parte din repertoriul său obișnuit, Chad se trezește într-un joc periculos în care inima și cariera îi sunt pe muchie de cuțit. Cu doar o lună la dispoziție pentru a-și redresa imaginea, el trebuie să lupte împotriva propriilor impulsuri și a unor forțe exterioare care amenință să îi distrugă totul.

Jennifer L. Armentrout ne surprinde cu o poveste plină de adrenalină, umor și pasiune, în care personajele sunt atât de vii și complexe încât simți că faci parte din lumea lor. „Ispita jucătorului” este o călătorie captivantă prin lumea sportului și a dragostei, cu momente fierbinți care îți accelerează pulsul și te țin cu sufletul la gură.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.