„Seoulmates” este o poveste încântătoare despre prietenie, dragoste și regăsire, scrisă cu căldură și umor de Susan Lee. În centrul ei se află Hannah Cho, o adolescentă care și-a planificat viitorul pas cu pas, dar care se trezește brusc în mijlocul unei confuzii sentimentale.

Când iubitul ei, Nate, o părăsește brusc, Hannah se simte abandonată și pierdută. Însă lucrurile se complică și mai mult atunci când Jacob Kim, fostul său cel mai bun prieten din copilărie, reapare în viața ei. Jacob, care este acum o vedetă într-un serial coreean, vine să-și petreacă o vacanță cu familia sa în San Diego și se reîntâlnește cu Hannah după mulți ani.

Dinamica dintre Hannah și Jacob este fascinantă, iar cititorii sunt martorii unei călătorii emoționante în care cei doi descoperă sentimente noi și revendică o legătură pe care o credeau pierdută. În mijlocul acestui tumult de emoții, Hannah trebuie să-și reevalueze propriile convingeri despre identitatea sa și să își accepte atât partea americană, cât și cea coreeană.

Lee construiește personaje autentice și vii, iar chimia dintre protagoniști este palpabilă. Dialogurile sunt pătrunzătoare și pline de umor, iar cititorii vor râde și vor simți că fac parte din lumea lui Hannah și Jacob.

Cu toate că povestea are momentele sale previzibile și unele aspecte ale intrigii ar putea fi mai bine dezvoltate, „Seoulmates” rămâne o lectură plăcută și captivantă pentru oricine iubește poveștile de dragoste dulci și romantice.

În concluzie, „Seoulmates” este o carte pe care o recomand cu căldură tuturor celor care caută o lectură ușoară, plină de farmec și umor, și care își doresc să călătorească în inima unei frumoase povești de dragoste. Este o lectură perfectă pentru cei care vor să se simtă bine și să se îndrăgostească de personaje pline de viață și de aventuri palpitante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.