În „Lovitura de grație”, Stefan Ahnhem ne duce într-o călătorie captivantă prin lumea întunecată a crimelor și a investigațiilor pline de adrenalină. Acest thriller psihologic strălucitor este ultimul volum din seria detectivului Fabian Risk și promite să vă țină cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima.

Când un înalt funcţionar din serviciile de informaţii daneze este găsit mort, împreună cu o femeie necunoscută, într-o mașină scufundată în port, laţul este, în sfârşit, gata să se strângă. Singura întrebare este: de această dată, cine va fi scos vinovat, Kim Sleizner, Dunja Hougaard sau chiar Fabian Risk? Cu fiecare pas înainte în investigație, dezvăluirea adevărului devine și mai șocantă, iar cititorii vor fi prinși în mrejele unei intrigi pline de surprize.

Stefan Ahnhem își demonstrează din nou măiestria în construirea suspansului și a complexității personajelor, oferindu-vă o experiență de citire uluitoare. „Lovitura de grație” este un thriller ce vă va ține cu sufletul la gură, cu răsturnări de situație neașteptate și un final exploziv. Este o carte obligatorie pentru toți fanii genului și pentru cei dornici să exploreze întunecatele meandre ale minții umane.

Cu o intrigă bine construită și o scriere plină de tensiune, „Lovitura de grație” vă va purta într-o călătorie palpitantă prin lumea criminală, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Este o carte pe care nu o veți putea lăsa din mână și care vă va provoca să vă întrebați unde se va opri răul și unde va începe justiția.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.