În romanul „Ape moarte” scris de Ann Cleeves, suntem transportați într-un decor idilic și izolat din insulele Shetland, unde linia dintre frumusețea naturală și întunericul sufletului uman devine tot mai subțire. Când un trup neidentificat este descoperit plutind într-o lotcă în apele reci ale unui golf, detectivul Jimmy Perez este chemat să investigheze misterul în acest mediu în care toată lumea pare să se cunoască.

Pe măsură ce Jimmy dezvăluie secretele și conflictele din această comunitate mică și strâns legată, el se confruntă cu presiuni pentru a aduce adevărul la lumină. În timp ce încearcă să deslușească indicii și să reconstruiască trecutul victimei, el se confruntă cu obstacole și suspiciuni din toate părțile.

Ann Cleeves creează o atmosferă tensionată și misterioasă, iar cititorii vor fi captivați de intrigă și de felul în care personajele se dezvoltă în acest thriller psihologic încâlcit. „Ape moarte” este o poveste fascinantă despre crimă și secrete, despre izolare și comunitate, care te va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.