În „Cele șapte surori. Sora pierdută”, continuarea plină de mister a celebrei serii de romane semnată de Lucinda Riley, cititorii sunt invitați să se îmbarce într-o călătorie captivantă prin viețile unor femei puternice și aventuroase.

După ce miliardarul Pa Salt, tatăl adoptiv al celor șapte surori, a trecut la cele veșnice, acestea sunt răvășite de durere și de incertitudine. Când un indiciu misterios iese la iveală, prin intermediul avocatului Georg Hoffman, cele șase surori pornesc într-o călătorie în jurul globului, determinate să afle mai multe despre trecutul familiei și despre sora lor dispărută, pe care Pa Salt o numea „Sora pierdută”.

Pe măsură ce dezvăluie amintiri îngropate adânc și descoperă povești uitate, cele șase surori sunt absorbite într-o lume plină de pasiune, tragedie și aventură. În inima ținuturilor sălbatice ale Irlandei, ele află despre o femeie puternică din trecut, Nuala, care a trăit în secolul al XX-lea și a luptat pentru eliberarea Irlandei de sub stăpânirea Imperiului Britanic.

Pe măsură ce surorile deslușesc legăturile dintre trecut și prezent, ele se apropie de adevărurile tulburătoare despre originile familiei și despre secretele pe care Pa Salt le-a păstrat ascunse atâția ani. „Cele șapte surori. Sora pierdută” este o călătorie emoționantă prin timp și spațiu, o poveste captivantă despre iubire, identitate și conexiunea strânsă dintre surori.

Lucinda Riley continuă să încânte cititorii cu un roman plin de mister, emoție și frumusețe, în care personajele coboară în adâncurile trecutului pentru a-și înțelege mai bine viitorul. Această carte te va captiva de la prima pagină până la ultima, lăsându-te cu dorința de a explora mai mult, de a afla răspunsurile la toate întrebările rămase nerostite din universul fascinant al seriei „Cele șapte surori”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.