În fascinantul roman „Sora perlă. Povestea lui CeCe”, renumita autoare Lucinda Riley aduce în prim-plan o poveste captivantă, plină de mister și aventură. Acesta este al patrulea volum din seria „Cele șapte surori”, care dezvăluie misterele ascunse ale trecutului familiei biologice a lui CeCe.

Frumoasa și misterioasa CeCe d’Aplièse a trăit întotdeauna cu senzația că nu se potrivește cu lumea din jurul ei. Când soarta o conduce în inima Australiei, în căutarea rădăcinilor ei, descoperă un trecut bogat și impresionant. În călătoria ei pentru a-și afla adevărata identitate, CeCe se trezește legată de lumea fascinantă a culturii aborigene din Australia.

Călătoria prin timp și spațiu o duce pe CeCe înapoi în timp, într-o poveste de dragoste interzisă și trădare, care a avut loc cu mai mult de un secol în urmă. În timp ce descoperă secretele din trecutul familiei sale, CeCe își găsește în cele din urmă locul în lume și adevărata ei valoare.

Lucinda Riley înfățișează cu măiestrie povestea plină de emoție a lui CeCe, împletind misterul, aventura și iubirea într-o narațiune fascinantă. Cititorii vor fi captivați de personajele complexe și evoluția lor emoțională, de peisajele exotice și de drumul către autodescoperire.

„Sora perlă. Povestea lui CeCe” este o călătorie emoționantă prin trecut și prezent, care explorează teme precum identitatea, conexiunile familiale și puterea iubirii de-a lungul generațiilor. O lectură captivantă care va rămâne în sufletul cititorilor mult timp după ce vor închide cartea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.