• Editura: Niculescu, imprint Fiction / Noir
  • Traducere: Timea Kovacs
  • Pagini: 304
  • Goodreads: Acolo unde sângele îngheață
  • Poate fi cumpărată de aici: https://www.niculescu.ro/acolo-unde-sangele-ingheata.html

„Acolo unde sângele îngheață” este o capodoperă scrisă de talentatul autor Giles Kristian. Cartea te poartă într-o călătorie captivantă a supraviețuirii, înconjurat de peisaje aspre, viscol și nămeți.

În sălbăticia Norvegiei acoperită de zăpadă, urmărim povestea lui Erik Amdahl și a fiicei sale, Sofia. Când tatăl cedează la insistențele fiicei de a pleca într-o călătorie la schi, cei doi pornesc într-o aventură care speră să îi apropie ca familie și să îi facă să treacă peste golul pe care moartea lui Emilie, sora Sofiei, l-a lăsat în viețile și sufletele lor.

Pe măsură ce se luptă cu zăpada din ghețarii norvegieni, cei doi își dau seama că drumul spre supraviețuire este presărat cu provocări și sacrificii. Totul începe în prima seară de popas în mijlocul sălbăticiei, când, în urma unei accidentări, ei caută îngrijiri medicale în casa unui cuplu de bătrâni, membri ai indigenilor sami din Norvegia.

Giles Kristian desenează cu măiestrie o frescă a vieții vikingilor și a indigenilor sami, cu detalii autentice despre obiceiurile lor, spiritualitatea și etica războinicilor. Atmosfera bogată și personajele bine conturate îți vor captiva imaginația și te vor ține cu sufletul la gură pe tot parcursul cărții.

„Acolo unde sângele îngheață” este o poveste despre loialitate, trădare, curaj și dragoste, în care răzbunarea și onoarea se împletesc într-o luptă epopeică pentru supraviețuire. Dacă ești pasionat de istorie, aventură și intrigi captivante, această carte este o alegere ideală pentru tine. Îndrăznește să pătrunzi în lumea înghețată a indigenilor sami și să explorezi întunecatele adâncimi ale umanității în „Acolo unde sângele îngheață”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.